tirsdag 12. november 2013

Heklet mobiletui

Det er morsomt å lage ting. Enda morsommere er det å ta i bruk eller gi bort tingene man lager. Denne hekla jeg en sen fredagskveld, og bruker den daglig for oppbevaring av min S4 :)

2 kommentarer:

  1. Mårnings! Heimelaga gaver er tingen spør du meg, problemet er at jeg sjelden kommer i gang med å lage dem før det er litt vel seint i forhold til tidsfristen. Får sette det på den lange og uoppnåelige listen over ting jeg skulle ønske jeg fikk til men ikke får til ;) Ugler er bare herlige, og den her blei kjempefin! Sikkert mange som setter pris på noe sånt til jul :)

    Håper du kommer deg fra mandeluggabuggaen din snart :) Jeg tok mandlene da jeg gikk på barnehagen (på 70-tallet, er laaaaangt oppi 30-åra) og spiste banan dagen etter operasjonen. Jeg liker fortsatt ikke banan, den svei jo sånn :)

    SvarSlett
  2. Heisann, wohooo, min første kommentar!

    Takk for kompliment, kanskje jeg faktisk må ta å lage noen til venninner til jul også, det var en god idé! Mandelstyret skulle jeg ønske at jeg også tok i barnehagen, bedre for barn har jeg hørt rykter om.

    Banan fungerte dårligere enn forventet, har fått masse bananer i gave nå den siste uka, men de blir liggende, ja :P Ha en solrik onsdag :)

    SvarSlett